GDPR

 Správce osobních údajů

Mgr. et Mgr. Veronika Doskočilová

skrip.to

Sídlo: Buková 38, 589 01 Třešť

IČO: 06116795

DIČ: 8861084771

 

Milá čtenářko, milý čtenáři,

provozuji e-shop na webových stránkách www. skrip.to a jsem v určitých případech při prodeji knih a dalšího zboží a při provozu webových stránek tzv. Správcem vašich osobních údajů a tyto údaje zpracovávám.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“).

 

Zpracování osobních údajů

 

Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváš knihy, budu pracovat s kontaktními údaji, které mi sdělíš, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jedná se o identifikační a kontaktní údaje.            

 

Z jakého důvodu? (účel zpracování)

Kontaktuji Tě pro další domluvu ohledně knih.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

Jak dlouho bude Vaše osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, Tvoje data budu zpracovávat nejdéle 6 měsíců od naší poslední komunikace.

 

Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud nakoupíš, budu pracovat s údaji, které vyplníš v objednávce.

 

Z jakého důvodu? (účel zpracování)

Osobní údaje potřebuji zpracovat, abych splnila naši smlouvu – dodat Ti knihu či knihy. Přes kontaktní údaje s Tebou bude také komunikovat ohledně stavu objednávky, případně ohledně reklamací nebo dotazů.

 

Osobní údaje budu dále zpracovávat pro splnění mých povinností, které mi plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracovávám?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění mé právní povinnosti.

 

Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění mé služby a poté na dobu neurčitou, nejméně však po dobu stanovenou právními předpisy.

 

Newslettery (obchodní sdělení)

 Pokud jsi můj zákazník a nezakázal jste mi to při nákupu, použiji Tvoji e-mailovou adresu pro rozesílku  novinek.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje mi to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jsi mi to při nákupu nezakázal a dále na základě mého oprávněného zájmu jako prodejce zboží.

 

Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?

TVůj e-mail budu zpracovávat na dobu neurčitou. Z rozesílky se můžeš kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo mě kontaktuj na e-mailu: veronika@skrip.to.

 

Kdo se k datům dostane?

Data zůstanou u mě. Přesto pro mě pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že mi pomáhají s chodem  e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395), a dále
  • dopravce zboží a
  • případně externí účetní.

 

Osobní údaje zpracovávám pouze v ČR.

 

Co bys dál měl vědět

 Nemám pověřence pro ochranu osobních údajů.

 Nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 Pokud bys měl k osobním údajům otázky, kontaktujte mě na e-mailové adrese veronika@skrip.to nebo zavolej na tel. č. 721 270 541.

 

A jaká máš práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů?

Nařízení GDPR Ti dává mimo jiné právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké  osobní údaje zpracovávám, vyžádat si přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžeš dále požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po mě v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máš právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 Pokud si myslíš, že s daty nenakládám správně, máš právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 2. 11. 2021.

 

Veronika

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení